design de produs studio insign

Design de produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de concepere si creare de produse de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate si specifice.

Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale. Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs din punct de vedere al designului, caracteristicilor tehnice, functionale, schite si desene de executie.

Formular de contact

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Nume *

Email *

Telefon *

Subiect *

Mesaj *

Confirm ca sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale in scopul raspunderii la aceasta solicitare si cu primirea noutatilor Noblesse Group prin intermediul unui newsletter.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!


*Acordul dumneavoastra ne este necesar pentru a va putea procesa solicitarea, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor (GDPR).
**Va puteti razgandi oricand. Ne puteti contacta pentru a solicita stergerea datelor dumneavoastra din baza de date sau va puteti dezabona de la newsletterele Noblesse Group prin intermediul butonului de dezabonare, aflat in baza tuturor emailurilor trimise.

Show Buttons
Hide Buttons
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress