Design interior apartament Alba Iulia

Fiecare proiect de amenajare interioara inseamna, pentru noi, un mix intre imaginatie, creativitate, stiinta si, de ce nu, placere de a lucra in acest domeniu. Iar toate acestea sunt evidente atunci cand ii prezentam clientului final proiectul 3D si trecem la implementarea acestuia. Pentru ca suntem o echipa de profesionisti si pentru ca ne plac provocarile,  nici una dintre amenajarile noastre nu seamana cu alta, desi stilul nostru se poate recunoaste cu usurinta.

Fiecare locuinta amenajata de noi este originala si reprezinta stilul de viata al proprietarilor, iar acest lucru este valabil si in cazul acestei amenajari de apartament in stil clasic. Am mizat pe farmecul imbinarii dintre bej si auriu, pe care l-am pus in evidenta si mai bine cu ajutorul accentelor de rosu. Pe aceleasi nuante pastelate am mers si in amenajarea dormitorului unde tapetul vernil farmeca de la prima vedere. Fiecare incapere a acestui apartament in stil clasic este decorat cu piese de mobilier, finisaje, placari, tapet si perdele de la principalii nostri parteneri, Galeriile Noblesse.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.