Apartament Vacaresti, Bucuresti - Amenajare interioara in stil modern

Acest apartament modern este colorat, vesel si foarte primitor, fiind in acelasi timp foarte cochet. Proprietarii si-au dorit o locuinta care sa le reflecte stilul de viata alert si personalitatea joviala.  In living ne-am jucat cu printurile dupa sistemul mix and match, iar efectul a fost unul pe masura.

Rosul in combinatie cu gri s-a dovedit a fi alegerea perfecta pentru aceasta incapere. Un fel de culoare statement a acestei amenajari interioare, rosul se regaseste si in bucatarie. Desi este o culoare puternica, alaturi de elemenetele de decor crem si verde, rosul este perfect pentru zona unde se pregateste masa, animand acest spatiu. Dupa aceasta infuzie de culori, in dormitoare am recurs la combinatii de tonuri mai calde, si doar un deteliu de pe perete este realizat in rosu.

Cel de al doilea dormitor care este utilizat doar cand vin oaspeti a fost amenajat respectand criteriile utilitatii si al versatilitatii pieselor de mobilier: o canapea extensibila, dar foarte confortabila, un dressing cu multe oglinzi si spatii de depozitare aerisite sunt elementele care se regasesc in amenajarea acestuia.

Holul, acea zona a casei careia de multe ori nu i se acorda atentia cuvenita a fost amenajata cu mare grija, fiind, de fapt spatiul care il intorduce pe vizitator in universul acestei locuinte. Un text scris, de asemenea, cu rosu se vrea a fi un fel de statement al locatarilor, descriindu-le perfect personalitatea. Pentru ca locuinta beneficia si de un balconas mic, noi ne-am gandit sa le oferim posibilitatea ca in serile placute de vara sa se relaxeze acolo, asa incat am amenajat si aceasta zona, folosind potentialul fiecarui spatiu.

share

Alte Proiecte

Show Buttons
Hide Buttons
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress