Apartament Bucuresti - Amenajare interioara in stil modern 2

"Ne dorim o casă amenajată  modern, în culori vesele, care să iasă din tipare"-aceasta a fost dorinţa proprietarilor acestui apartament situat într-un complex rezidenţial din Bucureşti.  Ţinând cont de aceste cerinţe, am realizat un concept 3D pentru bucătărie, bai, dormitor matrimonial şi cel de oaspeţi. Am utilizat piese de mobilier moderne , corpuri de iluminat şi decoraţiuni de la principalii noştri parteneri, Galeriile Noblesse, cei care s-au implicat în întregul proces de amenajare interioară. Acesta este un proiect la cheie, echipa noastră ocupându-se de toate etapele amenajării de la conceptul 3D până la comandarea produselor, urmarirea livrării acestora, recepţia şi montajul lor. Ne place să ne surprindem clienţii şi de aceea dorim să le oferim servicii complete.

Fiecare încăpere a acestui apartament a fost gândită pentru a reflecta personalitatea tinerilor. Astfel, băile sunt amenajate în tonuri vesele precum violet, roşu, verde crud, culori pe care le regăsim şi la bucătărie şi în dormitor.  Este o amenajare modernă, frumoasă tocmai prin mixul de culori şi de piese de interior, fermecătoare şi în acelaşi timp în tendinţe.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.