AMENAJARE INTERIOARA PENTHOUSE IN STIL CLASIC

Aceasta este o amenajare realizata prin serviciul 'proiect la cheie'.  Când primesc un proiect de amenajare de locuinţă, designerii studioului de design interior, Studio Insign analizează toate posibilităţile pentru a transforma acea lucrare într-o adevărată operă de artă. Iar în acest caz proiectul designerilor Studio Insign a implicat multa pricepere şi atenţie deoarece este un proiect de boiserie. Acestea sunt speciale datorita complexitatii, necesitand precizie si arta in proiectare, iar traditia si knowhow-ul producatorului sunt esentiale. Fie ca este vorba de case luxoase, hoteluri sau restaurante chic, conceptele de boiserie sunt intotdeauna unice si personale, respira un aer boem si autentic. Incaperile create, livinguri, dininguri, bucatarii, bai, dormitoare sau holuri, nu au fost nicicand mai spectaculoase. Spatiile se traduc prin rafinament si eleganta clasica, atmosfera speciala creata de piesele de mobilier si accesoriile valoroase, boiserie personalizata, toate reprezentand veritabile forme de arta. În ceea ce priveşte amenajarea interioara Penthouse in stil clasic, designerii au realizat schitele pentru îmbrăcarea cu lemn a pereţilor locuinţei.

share

Schitele au fost respectate cu strictete, iar produsul final este unul de exceptie. Fiecare element din aceasta amenajare a fost ales cu mare atentie pentru a se integra perfect. Lampadarele si textilele rafinate utilizate la acest proiect de amenajare interioara rimeaza cu lemnul care imbraca peretii, definind incaperile si completand pana la perfectie ambianta. Aerul clasic şi rafinat este obţinut atât cu ajutorul lemnului, cât şi a pieselor de mobilier achiziţionate de la Galeriile Noblesse. Ambientul creat de specialiştii studioului de design interior, Studio Insign îndeamnă la relaxare, conferă intimitate şi, în acelaşi timp, indică plăcerea acestora de a crea interioare clasice.

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.