Loredana Preda - CEO Noblesse Group

Loredana Preda CEO Studio Insign

Pentru mai mult de 15 ani, CEO-ul companiei, Loredana Preda este lider in domeniul Designului de Interior. Sprijina si cultiva inspiratia designerilor din echipa Studio Insign, prin talentul si cunostintele in materie de tendinte internationale, design interior si arte.

Loredana este responsabila pentru strategia si performanta intregului grup si valorifica cu o rara maiestrie echipa de designeri si arhitecti Studio Insign, inspirandu-i prin pasiunea si rafinamentul sau. Loredana este implicata intr-o varietate de initiative artistice, de design, culturale si educationale.

Silviu Preda - Managing Partner Noblesse Group

Silviu Preda Managing Partner Studio Insign

Silviu Preda este implicat in mod direct in proiectele si iniativele incluzand excelenta in design, sustenabilitate, cercetare si livrarea unor produse de inalta calitate tehnica.

El supravegheaza cresterea grupului, diversificarea si dezvoltarea, cautand tehnologii si metode noi pentru a fi mereu in top.

Avand mai mult de 15 ani de experienta in domeniu, Silviu isi aduce constant aportul la dezvoltarea echipei, de calitatea si diversificarea produselor livrate, in concordanta cu politica si valorile grupului Noblesse.

Alessandro Lusito - Manager Studio Insign

Alessandro Lusito Manager Studio Insign

Arhitect de interior de origine italiana, Alessandro Lusito conduce echipa de arhitecti si designeri Studio Insign.

Datorita experientei in restaurarea cladirilor monument istoric si experienta dobandita la nivel international, ofera sprijin si plus valoare proiectelor de inalt nivel, in plus defineste obiectivele de performanta, operatiuni de colaborare si dezvoltarea echipei.

In 2012 Alessandro s-a alaturat echipei ca architect de interior lucrand la o serie de proiecte de tip rezidential, birouri, hoteluri si in special proiecte de restaurare. El a deservit o varietate de roluri de leadership, devenind in 2014 managerul departamentului de proiectare. Este invitat ca speaker la diferite conferinte in domeniul arhitecturii.

In 2015 a primit premiul special al Revistei Caminul ca recunoastere pentru implicarea in proiectul Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Ana Maria Calina - Project Manager

Ana Maria Calina Project Manager Studio Insign

Designer de interior si absolventa a Facultatii de Arte, Ana Maria Calina are o experienta vasta in monitorizarea desfasurarii si implementarii proiectelor la cheie. Ana Maria intelege necesitatile clientilor si le transpune in realitate cu multa creativitate, acestea fiind punctele forte al acestui membru al echipei care are rolul de a urmari proiectul si de a fi piesa de echilibru intre proiectanti si beneficiari.

Experienta de ani de zile in domeniu si cunoasterea perfecta a tendintelor, o fac sa fie un „adviser” ideal. De asemenea, orice proiect al ei este caracterizat de un rafinament si o grija deosebita pentru detalii estetice.

Oana Albu - Architect Project Manager

Oana Albu Arhitect Project Manager Studio Insign

Arhitect si Project Manager, Oana Albu foloseste creativitatea si capacitatea organizationala in favoarea echipei si a proiectelor pe care le gestioneaza.

Ea este responsabila de planificarea si dezvoltarea solutiilor pentru proiecte complexe, asigurandu-se de buna finalizare a acestora in cel mai mic detaliu.

Aceste calitati se imbina cu bunul gust si talent in amenajarea spatiilor de interior, care exprima rafinament si eleganta, dar si optimizare functionala.

Andrei Gramma – Planner & Interior Designer

Andrei Gramma proiectant designer de interior Studio Insign

Andrei Gramma are o experienta bogata in proiecte de restaurare cladiri istorice, case memoriale, amenajari muzeistice, scenografie si proiecte rezidentiale. Datorita preocuparii si specializarii continue in cele mai noi solutii de software si randare fotorealistica, a simtului artistic si a atentiei la detalii, Andrei este un important membru al echipei.

Silviu Pacurici – Architect Project Manager

Silviu Pacurici Studio Insign Arhitect Project Manager

Membru al echipei Noblesse Group inca din 2007, Silviu Pacurici are o experienta complexa in proiecte rezidentiale, fiind implicat inca de la inceput in toate etapele de proiectare, urmarire de santier, livrare si montaj pentru proiecte la cheie. De-a lungul timpului, Silviu a participat la numeroase traininguri de specializare in tara si in strainatate, devenind un adevarat profesionist si specialist in tendinte in design interior si programe software.

Conduce astazi proiecte importante in design interior, asigurandu-se de buna desfasurare si implementare a acestora cu multa exigenta si implicare.