Loredana Preda - CEO Noblesse Group

Loredana Preda CEO Studio Insign

Pentru mai mult de 15 ani, CEO-ul companiei, Loredana Preda este lider in domeniul Designului de Interior. Sprijina si cultiva inspiratia designerilor din echipa Studio Insign, prin talentul si cunostintele in materie de tendinte internationale, design interior si arte.

Loredana este responsabila pentru strategia si performanta intregului grup si valorifica cu o rara maiestrie echipa de designeri si arhitecti Studio Insign, inspirandu-i prin pasiunea si rafinamentul sau. Loredana este implicata intr-o varietate de initiative artistice, de design, culturale si educationale.

Silviu Preda - Managing Partner Noblesse Group

Silviu Preda Managing Partner Studio Insign

Silviu Preda este implicat in mod direct in proiectele si iniativele incluzand excelenta in design, sustenabilitate, cercetare si livrarea unor produse de inalta calitate tehnica.

El supravegheaza cresterea grupului, diversificarea si dezvoltarea, cautand tehnologii si metode noi pentru a fi mereu in top.

Avand mai mult de 15 ani de experienta in domeniu, Silviu isi aduce constant aportul la dezvoltarea echipei, de calitatea si diversificarea produselor livrate, in concordanta cu politica si valorile grupului Noblesse.

Alessandro Lusito - Manager Studio Insign

Alessandro Lusito Manager Studio Insign

Arhitect de interior de origine italiana, Alessandro Lusito conduce echipa de arhitecti si designeri Studio Insign.

Datorita experientei in restaurarea cladirilor monument istoric si experienta dobandita la nivel international, ofera sprijin si plus valoare proiectelor de inalt nivel, in plus defineste obiectivele de performanta, operatiuni de colaborare si dezvoltarea echipei.

In 2012 Alessandro s-a alaturat echipei ca architect de interior lucrand la o serie de proiecte de tip rezidential, birouri, hoteluri si in special proiecte de restaurare. El a deservit o varietate de roluri de leadership, devenind in 2014 managerul departamentului de proiectare. Este invitat ca speaker la diferite conferinte in domeniul arhitecturii.

In 2015 a primit premiul special al Revistei Caminul ca recunoastere pentru implicarea in proiectul Palatul Noblesse – Lifestyle Palace.

Ana Maria Calina - Project Manager

Ana Maria Calina Project Manager Studio Insign

Designer de interior si absolventa a Facultatii de Arte, Ana Maria Calina are o experienta vasta in monitorizarea desfasurarii si implementarii proiectelor la cheie. Ana Maria intelege necesitatile clientilor si le transpune in realitate cu multa creativitate, acestea fiind punctele forte al acestui membru al echipei care are rolul de a urmari proiectul si de a fi piesa de echilibru intre proiectanti si beneficiari.

Experienta de ani de zile in domeniu si cunoasterea perfecta a tendintelor, o fac sa fie un „adviser” ideal. De asemenea, orice proiect al ei este caracterizat de un rafinament si o grija deosebita pentru detalii estetice.

ION SISCOVSKI - ARHITECT

79AF73C0-5820-4947-B21D-11731D7C822A

Ion Siscovski este unul dintre cei mai importanti arhitecti ai echipei Studio Insign, atat prin experienta acumulata de-a lungul timpului pe santierele din Romania si strainatate, cat si prin specializarea in cele mai noi solutii software. Ion Siscovski ofera o viziune inovatoare a volumurilor arhitecturale, creand astfel optimizarea spatiilor si comunicarea intre designul exterior si cel interior. De asemenea, este specializat in amenajari de tip modern si minimaliste.

IRINA MILII – ARHITECT DE INTERIOR

12828485_896967023753947_8447764447404806178_o

Irina Milii este arhitect de interior si artist plastic. Aceasta dubla specializare ii ofera posibilitatea de a crea compozitii complexe de amenajare si creatie, gandite in cel mai mic detaliu, astfel reusind sa obtina o sincronizare perfeta intre estetica si optimizarea functionala. Irina este la curent cu tot ce apare in domeniu pentru a oferi solutii de design care corespund celor mai noi tendinte in designul interior.

PETRU BOLBOCEANU – DESIGNER DE INTERIOR

27913106_976452482506844_6687258263445818593_o

Petru Bolboceanu este unul dintre cei mai tineri si ambitiosi designeri de interior ai echipei Studio Insign. Specializarea lui este in vizualizari 3D, domeniu in care a obtinut o experienta indelungata, chiar si in alte tari, precum Anglia, dezvoltand cele mai indraznete idei de design interior si vizualizari dinamice, la cele mai inalte standarde de calitate. El abordeaza diferite tipuri de design prin flexibilitate, inventivitate si creativitate.