Design Interior - Hoteluri

Avem in portofoliul nostru numeroase proiecte de design interior pentru hoteluri (camere, lobby-uri, restaurante, zone pentru conferinte, spa-uri, piscine).

Ne bucuram sa imbinam creativitatea cu cele mai bune solutii de amenajare pentru industria hoteliera. Gasim intotdeauna cele mai solutii si costuri pentru spatiul dumneavoastra si lucram cu cei mai buni furnizori de mobilier HoReCa din lume, obtinand astfel de fiecare data produsele potrivite si concepte unice, indiferent de stilul amenajarii (clasic, modern, contemporan, vintage-industrial sau eclectic).

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect (necesar)

Mesaj (necesar)

Confirm ca sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale in scopul raspunderii la aceasta solicitare si cu primirea noutatilor Noblesse Group prin intermediul unui newsletter.

*Acordul dumneavoastra ne este necesar pentru a va putea procesa solicitarea, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor (GDPR).
**Va puteti razgandi oricand. Ne puteti contacta pentru a solicita stergerea datelor dumneavoastra din baza de date sau va puteti dezabona de la newsletterele Noblesse Group prin intermediul butonului de dezabonare, aflat in baza tuturor emailurilor trimise.

Show Buttons
Hide Buttons
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress