Design de interior - Cladiri/Case Istorice

Pentru ca stim valoarea cladirilor vechi, adevarate bijuterii arhitectonice, efectuam lucrari de restaurare a stucaturilor si de reconditionare a tamplariei.

Echipa noastra realizeaza proiecte la cheie pentru restaurarea si amenajarea cladirilor vechi, restaurarea si amenajarea interioara a monumentlor  istorice si a imobilelor cu vechime. De asemenea, realizam proiectul de structura si consolidare a cladirii, obtinem autorizatia de constructie si efectuam  proiectul de design interior pe care il si implementam,  livrand proiectele „la cheie”.

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp

Nume (necesar)

Email (necesar)

Telefon (necesar)

Subiect (necesar)

Mesaj (necesar)

Confirm ca sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale in scopul raspunderii la aceasta solicitare si cu primirea noutatilor Noblesse Group prin intermediul unui newsletter.

*Acordul dumneavoastra ne este necesar pentru a va putea procesa solicitarea, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor (GDPR).
**Va puteti razgandi oricand. Ne puteti contacta pentru a solicita stergerea datelor dumneavoastra din baza de date sau va puteti dezabona de la newsletterele Noblesse Group prin intermediul butonului de dezabonare, aflat in baza tuturor emailurilor trimise.

Show Buttons
Hide Buttons
Loading...
Facebook Messenger for Wordpress