Cititi inSIGN magazine


Design de produs

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa
Aceasta piesa de mobilier a fost special creata si proiectata pentru receptia sediului Centrului Est ...

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa

Romantism si senzualitate- amenajari interioare dormitor pentru Valentine's Day

Romantism si senzualitate- amenajari interioare dormitor pentru Valentine's Day

Spatiul intim si reconfortant al dormitorului este expresia, prin amenajare interioara, a personalitatii celor care il ocupa.

Amenajarea interioara a dormitorului poate fi definita prin eleganta, rafinament, in stil clasic, cu influnte baroce, sau modern, cu accente glamour, iesit din tipar cu ajutorul pieselor de mobilier sau a decorurilor, poate fi masculin sau cu accente feminine, acesta este expresia modalitatii in care ne percepem in cele mai intime fatete ale personalitatii.

Sarbatoare a dragostei si a pasiunii, Valentine's Day este unul dintre momentele care ne permit sa ne exprimam dragostea, in cele mai variate feluri, prin toate modalitatile de comunicare pe care le avem la indemana.

O cina romantica, o bijuterie fabuloasa, o tinuta ravasitoare, toate sunt elemente care canta la unison cantecul dragostei, dedicat persoanei iubite. Iti doresti ca atmosfera de vis creata in timpul zile sa se continue si in sanctuarul intimitatii - dormitorul - si seara sa se continue sub auspiciul aceleiasi comuniuni perfecte pe care ati realizat-o.

Specialistii Studio Insign sunt alaturi de tine cu cateva sfaturi de amenajare interioara si decorare a spatiului dormitorului, astfel incat celebrarea dragostei sa se incheie cu o noapte perfecta, intr-o atmosfera romantica, plina de simbolism si senzualitate.

Elementele de amenajare interioara a dormitorului pot fi imbogatite cu cele de decor care sa completeze atmosfera, asfel ca poti alege un aranjament floral, cu trandafiri rosii, alaturi de petale de tranfafir rosu si roz, care sa orneze patul si podeaua dormitorului, imagine ce poate fi imbogatita cu sfesnice de cristal, cu lumanari albe sau rosii.

Poti alege sa creezi atmosfera de vis cu ajutorul unei inimi din trandafiri, asezata pe pat, alaturi de o sticla de vin, insotita de doua pahare elegante, ornate cu trandafiri. Sau poti sa ornezi patul cu o inima realizata din petale de trandafir, langa care sa asezi o masuta pe care sa o decorezi cu petale de trandafir, o cutie cu dulciurile preferate, o sticla de vin rafinat, lumanari parfumate si multa pasiune.

Visul de amenajare interioara a locuintei perfecte poate deveni realitate cu ajutorul unora dintre cei mai pasionati, profesionisti si perfectionisti designeri de interior, echipa Studio Insign.

Atmosfera feerica,eleganta si plina de romantism poate fi atributul dormitorului tau, in fiecare moment, indiferent de ocazie.

Proiectele noastre de amenajare interioara dormitor surprind esenta intimitatii, senzualitatii si romantismul, astfel ca fiecare zi poate fi o sarbatoare a dragostei si a comuniunii din cuplu. Iata cateva exemple de proiecte realizate de echipa de designeri de interior ai Studio Insign:

Amenajare dormitor romantic, cu influente baroce, elegante

Proiect amenajare dormitor matrimonial in stil clasic reinventat

Amenajare dormitor modern, intim 

 

 

 

Studio Insign va ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Serviciile de vizualizare 3D includ proiectare 3D, modelare 3D, randari 3D, proiectare case si apartamente 3D. Echipa noastră este specializată în proiectare 3D casa, proiectare 3D apartament, randare cafenea, randare restaurant, proiect 3D hotel, etc.

De asemenea, Studio Insign este recunoscut pentru serviciile de design interior pe care le oferă printre care se numără amenajare interioara casa, amenajare spatii de birouri, design interior apartament, proiect design interior hotel, design interior sediu de firma, proiecte de restaurare cladiri vechi si proiecte de amenajare case vechi si monumente istorice.

Formular de contact

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!