Cititi inSIGN magazine


Design de produs

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa
Aceasta piesa de mobilier a fost special creata si proiectata pentru receptia sediului Centrului Est ...

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Tendintele designului interior pentru dormitor in 2014 pot fi exprimate printr-un singur cuvant: armonie

.


Armonia intre forme, culori si stiluri, armonia ca atmosfera generala, ca factor fizic si psihic de modelare a caminului.


Tendintele aduc in prim-plan unicitatea modelelor, a stilului si arhitecturii.
Alegerea culorii este unul dintre factorii determinanti in realizarea ambientului, culoarea priveste toate aspectele designului ales: pereti, mobilier, spatiu, stare.

O camera care va avea ca dominanta cromatica albul sau griul este o camera care va inspira odihna, relaxare si unicitate. Pentru a obtine acelasi efect, puteti folosi culori precum: albastru deschis , roz pal si un pic de verde , cu toate acestea , ar trebui sa evitati crearea unei atmosfere terne, prin utilizarea culorilor prea simple, sterse. Nu uitati ca intre culoarea peretilor si cea a mobilierului trebuie sa existe echilibru.

Daca nu aveti timp pentru schimbarea culorii peretilor, va puteti echilibra spatiul cu imagini desenate pe perete, trend ce reintra in atentia designerilor in 2014 si care va asigura armonia, mai ales in camerele cu o amenajare interioara in stil contemporan.

Oferim servicii de design interior şi proiectare 3D de cea mai înaltă calitate pentru spatii rezidentiale si publice. Studio Insign realizează proiecte 3D pentru case, apartamente, randare 3D pentru hotel şi vizualizare 3D cafenea.

De asemenea, echipa noastră de specialişti realizează design interior case-vile, proiecte design interior apartamente, amenajare interioară birou, amenajare interioara sediu firma, proiect design interior hotel, restaurare cladiri vechi, etc.

Echipa de designeri de interior este specializata pe proiecte pe orice stil: proiecte de design interior stil clasic, design interior stil modern, design interior stil eclectic, stil rustic, stil minimalist, stil pop art, stil art nouveau, stil art deco, stil baroc, stil provence, stil toscan, etc Apelati cu incredere la echipa noastra de designeri de interior si arhitecti de interior a carei valoare este recunoscuta international.

Formular de contact

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!