Cititi inSIGN magazine


Design de produs

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa
Aceasta piesa de mobilier a fost special creata si proiectata pentru receptia sediului Centrului Est ...

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Tendintele designului interior pentru dormitor in 2014 pot fi exprimate printr-un singur cuvant: armonie

.


Armonia intre forme, culori si stiluri, armonia ca atmosfera generala, ca factor fizic si psihic de modelare a caminului.


Tendintele aduc in prim-plan unicitatea modelelor, a stilului si arhitecturii.
Alegerea culorii este unul dintre factorii determinanti in realizarea ambientului, culoarea priveste toate aspectele designului ales: pereti, mobilier, spatiu, stare.

O camera care va avea ca dominanta cromatica albul sau griul este o camera care va inspira odihna, relaxare si unicitate. Pentru a obtine acelasi efect, puteti folosi culori precum: albastru deschis , roz pal si un pic de verde , cu toate acestea , ar trebui sa evitati crearea unei atmosfere terne, prin utilizarea culorilor prea simple, sterse. Nu uitati ca intre culoarea peretilor si cea a mobilierului trebuie sa existe echilibru.

Daca nu aveti timp pentru schimbarea culorii peretilor, va puteti echilibra spatiul cu imagini desenate pe perete, trend ce reintra in atentia designerilor in 2014 si care va asigura armonia, mai ales in camerele cu o amenajare interioara in stil contemporan.

Studio Insign va ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Serviciile de vizualizare 3D includ proiectare 3D, modelare 3D, randari 3D, proiectare case si apartamente 3D. Echipa noastră este specializată în proiectare 3D casa, proiectare 3D apartament, randare cafenea, randare restaurant, proiect 3D hotel, etc.

De asemenea, Studio Insign este recunoscut pentru serviciile de design interior pe care le oferă printre care se numără amenajare interioara casa, amenajare spatii de birouri, design interior apartament, proiect design interior hotel, design interior sediu de firma, proiecte de restaurare cladiri vechi si proiecte de amenajare case vechi si monumente istorice.

Formular de contact

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!