Cititi inSIGN magazine


Design de produs

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa
Aceasta piesa de mobilier a fost special creata si proiectata pentru receptia sediului Centrului Est ...

Amenajare receptie Centrul de cercetare aplicativa

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Culorile anului 2014 in amenajari interioare - design interior in tendinte

Tendintele designului interior pentru dormitor in 2014 pot fi exprimate printr-un singur cuvant: armonie

.


Armonia intre forme, culori si stiluri, armonia ca atmosfera generala, ca factor fizic si psihic de modelare a caminului.


Tendintele aduc in prim-plan unicitatea modelelor, a stilului si arhitecturii.
Alegerea culorii este unul dintre factorii determinanti in realizarea ambientului, culoarea priveste toate aspectele designului ales: pereti, mobilier, spatiu, stare.

O camera care va avea ca dominanta cromatica albul sau griul este o camera care va inspira odihna, relaxare si unicitate. Pentru a obtine acelasi efect, puteti folosi culori precum: albastru deschis , roz pal si un pic de verde , cu toate acestea , ar trebui sa evitati crearea unei atmosfere terne, prin utilizarea culorilor prea simple, sterse. Nu uitati ca intre culoarea peretilor si cea a mobilierului trebuie sa existe echilibru.

Daca nu aveti timp pentru schimbarea culorii peretilor, va puteti echilibra spatiul cu imagini desenate pe perete, trend ce reintra in atentia designerilor in 2014 si care va asigura armonia, mai ales in camerele cu o amenajare interioara in stil contemporan.

Studio Insign va ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Studio Insign va sta la dispozitie cu servicii de design interior case, servicii de design interior apartamente, amenajari interioare case, amenajare spatii de birouri, proiect design restaurant, proiect design hotel, amenajare cafenea, design interior dormitor, amenajare interioara living, proiect design interior sediu firma, etc.

Designerii specialisti vă stau la dispozitie pentru proiecte si servicii de design interior în toate stilurile şi vă garantează rezultate de top. De asemenea echipa de designeri si arhitecti de interior este specializata in proiecte de boiserie, proiecte la cheie pentru case, apartamente, office-uri, proiecte de design interior hotel, cafenele, restaurante, pub-uri, cluburi etc.

Formular de contact

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!