Cititi inSIGN magazine


Amenajare interioara in stil britanic -Casa British Cozy

Proprietarii acestei case le-au solicitat designerilor de la studioul de design interior Studio Insign să creeze o amenajare interioară care să combine luxul cu confortul. Acest lucru a presupus tratarea individuală şi în acelaşi timp unitară a încaperilor, designerii Studio Insign realizând proiect 3 D pentru bucătărie, proiect 3D dining, proiect 3D living, proiect 3D dormitor matrimonial, proiect 3D dormitor băiat, proiect 3D dormitor fată. Profesionalismul specialiştilor noştri a dus la realizarea mai multor variante pentru fiecare cameră astfel încât proprietarii să identifice decorul care îi reprezintă în adevăratul sens al cuvântului.

În zona de parter a locuinţei, conceput a plecat de la gresia utilizată la placarea bucătăriei, care exista înainte de a prelua designerii Studio Insign aceast proiect de amenajare. Gresia este în romburi alb cu negru, element grafic ce se regăseşte şi în living, iar cromatica alb-negru este utilizată în aceeaşi încăpere, dar sub formă de dungi, la draperii. Lait-motiv-ul alb cu negru se regăseşte şi la mobilier, mai precis la fotoliile Muebles Amorosos realizate de designerul de talie internationala Javier Mariscal, disponibile la principalii parteneri, Galeriile Noblesse. Din punct de vedere al stilului, designerii au optat pentru cel clasic, cu accente british, evidenţiate prin canapeaua şi fotoliul tip Chesterfield. Aşa cum spune şi denumirea proiectului, s-a dorit o amenajare cozy, extrem de personală.

Camerele pentru cei doi copii au fost amenajate cu multă imaginaţie şi originalitate de către designerii noştri. Camera băiatului a fost tratată în două stiluri distincte: modern şi clasic. Stilul modern implica mobilier colorat şi graffiti pe pereţi, iar cel clasic, extrem de indicat pentru crearea unei unităţi la nivel de încăperi, a presupus mobilier din lemn, din colecţia Girl and Boy. Acesta reflectă pasiunea celui mic pentru cai şi se remarcă prin detalii foarte bine interpretate şi executate, fiind disponibil prin Galeriile Noblesse.
Camera de fetiţă este, de fapt, un univers plin de culoare, unde aceasta se poate simţi ca o mică prinţesă. Mobilierul Spar este, de asemenea, de la Galeriile Noblesse. Lemnul sculptat manual, culorile vii şi accesoriile atent alese de catre designerii Studio Insign au fermecat-o pe cea mică.

Vizitaţi-ne site-ul pentru a descoperi şi proiectele 3D pentru dormitorul matrimonial şi proiectul 3D pentru baie.

 

Studioul nostru de design interior, Studio Insign, va pune la dispoziţie o gama complexă de servicii de design interior şi proiectare 3D. Studio Insign realizează proiecte 3D pentru case, apartamente, randare 3D pentru hotel şi vizualizare 3D cafenea.

Echipa de designeri de interior este specializata pe proiecte pe orice stil: proiecte de design interior stil clasic, design interior stil modern, design interior stil eclectic, stil rustic, stil minimalist, stil pop art, stil art nouveau, stil art deco, stil baroc, stil provence, stil toscan, etc Apelati cu incredere la echipa noastra de designeri de interior si arhitecti de interior a carei valoare este recunoscuta international.

Formular de contact

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!